kuljetukset

Muut kaivuutyöt ja kuljetukset

 

Koneurakointi Lukkarinen Oy urakoi päätoimenaan metsälainsäädännön sekä metsänomistajien vaatimusten mukaista metsäkoneurakointia.  

Teemme myös erilaisia kaivuutöitä sekä kuljetamme lavettikuljetuksena metsäkoneita ja muita työkoneita.

Palvelemme asiakkaitamme Pohjois- ja Koillis-Savossa.

Koneurakointi Lukkarinen Oy tekee myös kaivuutöitä. Asiakkaisiimme kuuluvat esimerkiksi omakotitalo- ja mökkirakentajat. Monipuolinen kalustomme soveltuu hyvin suurempaan ja pienempään kaivuutyöhön.

Palvelemme asiakkaitamme vesijärjestelmien kaivuutöistä aina talonrakennuksen pohjatöihin.

 

Koneurakointi Lukkarinen Oy hoitaa erikoiskuljetukset ja konekuljetukset yli kolmenkymmenen vuoden ammattiosaamisella ja kokemuksella.

Palvelemme metsäyhtiöitä ja metsänhoitoyhdistyksiä, mutta myös yrityksiä ja yksityisasiakkaita.

 

Kuljetamme lavettikuljetuksena luotettavasti koneet, maatalouskoneet, metsäkoneet ja maanrakennuskoneet. Koneurakointi Lukkarinen Oy palvelee asiakkaitaan asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti.

Pyydä tarjous

Puunkorjuutöitä, harvennushakkuita, metsänparannustöitä, kaivuutöitä ja koneiden lavettikuljetuksia.

 

Kaivuutyöt

Koneurakointi Lukkarinen Oy toteuttaa vesijärjestelmiin tarvittavat kaivuutyöt. Meiltä saat jätevesijärjestelmät suunnitelman mukaan kaivettuna. Toteutamme käyttövesiputkien kaivuutyöt ja muut tarvittavat vedot tontilla.

Maaperätyyppi sekä maaperän laatu vaikuttavat jätevesijärjestelmän valintaan. Etäisyydet lähellä oleviin rakennuksiin ja vesistöihin vaikuttavat myös tarvittaviin kaivuutöihin.

 

Koneurakointi Lukkarinen hoitaa kaivuutyöt ammattitaitoisesti ja säädösten mukaisesti.

Huomioimme kaivuutöissä aina kohteen vaatimukset. Kaivamme tontillesi suodatuskentät tai puhdistamon tarpeen mukaisesti, ympäristövaatimuksia kunnioittaen.  Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun salaojien- ja sadevesijärjestelmien kaivuutöissä.

 

Uuden talon rakentamisessa pohjatyöt ovat talon ensimmäinen ja tärkein vaihe. Pohjien kaivuutyöt kannattaa jättää aina ammattilaisen käsiin.

Talonpohjien kaivuutöihin kuuluvat esimerkiksi maa-aineisten poistaminen sekä kuorintatyöt. Kaivettuun pohjaan lisätään oikeat maa-ainekset. Kaivuutyöt toteutetaan määriteltyihin syvyyksiin. Kaivuutöiden yhteydessä voidaan hoitaa myös salaojitukset ja sadevesijärjestelmät.

 

Koneurakointi Lukkarinen hoitaa talonpohjien kaivuutyöt vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella.

 

Kuljetukset

Koneurakointi Lukkarinen hoitaa työkoneiden lavettikuljetuksia Pohjois- ja Koillis-Savon alueella.

 

Kun metsäkonetta tai muuta työkonetta odotetaan seuraavaan työkohteeseen, on lavettikuljetus paras

tapaa siirtää koneita työmaiden välillä. Lavettikuljetus

on erikoiskuljetustapa, jolla isoja koneita voidaan

kuljettaa paikasta toiseen kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Työkoneiden ajaminen pitkin yleisiä liikenteen kulkuväyliä vie paljon aikaa ja kuljetuskaluston tyhjänä ajaminen lisää siirtokustannuksia. Lavettikuljetusta onkin

taloudellisesti ja ajankäytöllisesti järkevää käyttää työkoneiden siirtokuljettamiseen.

 

Koneurakointi Lukkarinen hoitaa metsäkoneiden ja muiden työkoneiden siirtokuljetukset luotettavasti ja turvallisesti. Kuljettajiemme rautainen ammattitaito, ajanmukainen ja luotettava kalusto sekä aikataulujen pitävyys ovat toimintamme kulmakiviä.

 

 

Created by