Asiantunteva metsäpalvelu pitkällä kokemuksella

Koneurakointi Lukkarinen Oy harjoittaa koneurakointia ja kaivinkoneurakointia Pohjois- ja Koillis-Savon alueella. Sopimuskumppaneitamme ovat mm. Stora Enso, Otso metsäpalvelut, Metsänhoitoyhdistykset sekä yksityiset asiakkaat. Työntekijä määrämme vaihtelee noin 15-20 työntekijän välillä. Yrityksellämme on omien työntekijöidemme lisäksi 6-9 osayrittäjää.

Kalusto

Kalustoomme kuuluu:

 • 5 hakkuukonetta
 • 6 ajokonetta
 • 5 kaivukonetta
 • 2 siirtoautoa
 • 18 pakettiautoa

Historia

Vuonna 1986 veljekset Jarmo, Pekka ja Hannu Lukkarinen perustivat koneyhtymän, jonka kalustoon kuului kaksi traktorikaivuria, salaojakone sekä metsäkone. Koneyhtymä harjoitti maataloutta palvelevaa toimintaa.

Vuonna 1990 yrityksen yhtiömuoto muutettiin avoimeksi yhtiöksi. Vuonna 1994 veljekset ostivat ensimmäisen metsäkoneketjunsa ja toiminta alkoi painottua enemmän metsäpalveluihin. Yrityksen kalustoon kuului tuolloin kaksi kaivukonetta.

Vuosien kuluessa yrityksen toiminta kasvoi entisestään ja keskittyi yhä enemmän metsäpuolelle. Vuonna 2010 yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi.

Vuonna 2006 yrityksemme valittiin vuoden yrittäjäksi

Vuonna 2016 Stora Enso valitsi meidät Vuoden tähtiyrittäjiksi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koneurakointi Lukkarinen Oy
Paasikoskentie 45
73250 KORPIJÄRVI

Y-tunnus: 0661302-7
Puh: +358400240451

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Koneurakointi Lukkarinen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.